Kan ik ook telefonisch juridisch advies krijgen?

Voor eenmalig juridisch advies kunt u ons telefonisch bereiken op 085 303 8277.

Is juridisch advies door middel van een videogesprek mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk! Afhankelijk van uw voorkeur kunnen wij via Zoom, Microsoft Teams of Skype een videogesprek met u houden.

Zijn jullie ook via Whatsapp bereikbaar?

Ja, vooralsnog is deze optie alleen mogelijk voor cliënten die bij ons een juridisch in-house abonnement hebben afgesloten.

Kan ik op locatie komen?

Ja, dat is op afspraak mogelijk. U bent welkom op een van onze locaties. Onze locaties vindt u ook onder het kopje kantoren.

U dient wel rekening te houden met onze Coronaproof-veiligheidsregels.

Beginnen de kosten te lopen bij een kennismakingsgesprek?

Bij ons zijn kennismakingsgesprekken gratis en geheel vrijblijvend. U betaalt bij ons vanaf het moment dat wij dossieronderzoek verrichten. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan het lezen van contracten en e-mails.

Is het mogelijk om mijn zaak met spoed op te pakken?

Een zaak met spoed oppaken is in beginsel mogelijk*. Of het daadwerkelijk kan is afhankelijk van de drukte. U kunt uw (spoed)opdracht het beste telefonisch of per e-mail aan ons voorleggen. Wij laten u vervolgens weten of wij uw zaak met spoed kunnen oppakken.

*Voor spoedzaken brengen wij 25% spoedtoeslag in rekening.

Kan ik in termijnen betalen?

In sommige gevallen kunnen wij met u een betalingsregeling treffen. Hieraan verbinden wij mogelijk wat voorwaarden.

Zo gaan wij een betalingsregeling met u aan als het gaat om een vordering van minimaal €600,00. De betaling mag u vervolgens in maximaal 3 termijnen aflossen.

U kunt hierom verzoeken door contact op te nemen met onze afdeling administratie via info@lwzjuristen.nl. Vermeld in het onderwerp altijd uw dossiernummer.